رییس سازمان هواپیمایی كشوری اعلام كرد

خسارت ۲۵۲ میلیارد دلاری صنعت هوایی از كرونا

خسارت ۲۵۲ میلیارد دلاری صنعت هوایی از كرونا به گزارش كار و درآمد رئیس سازمان هواپیمایی كشوری با اشاره به ارزیابی خسارت 252 میلیارد دلاری صنعت هوانوردی جهان از انتشار ویروس كرونا، اعلام نمود: باتوجه به ركودی كه این صنعت در كل دنیا تجربه كرده، شرایط خیلی مشكل خواهد بود تا بتوانیم به شرایط پیش از كرونا برگردیم و نیاز به اختیاراتی داریم تا در سال جهش تولید باردیگر این صنعت را پویا نماییم.


به گزارش كار و درآمد به نقل از ایسنا، علی عابدزاده در نشست معاون اول رئیس جمهور با وزیر و معاونان وزارت راه و شهرسازی با بیان این كه پس از اتمام كرونا شرایط سخت تری خواهیم داشت، اظهار نمود: كاهش پروازهای داخلی و خارجی موضوعی است كه همه كشورها در این شرایط تجربه كردند.
وی با اعلان اینكه یاتا (انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی) آماری را درباب میزان ضرر و زیان شركت های هواپیمایی ارائه كرده است، اظهار داشت: ۲۹۰ خط هوایی عضو یاتا هستند و این انجمن در ماه فوریه میزان خسارات شركت های هواپیمایی را ۳۰ میلیارد دلار برآورد كرد. بنابر اعلام یاتا این خسارت ها در ۵ مارس بین ۶۳ تا ۱۱۳ میلیارد دلار برآورد می شود كه در ۱۷ مارس به ۲۰۰ میلیارد دلار و در ۲۴ مارس به ۲۵۲ میلیارد دلار رسید و مجموعه صنعت حمل و نقل هوایی دنیا طی كمتر از ۲ ماه ۲۵۲ میلیارد دلار خسارت دیده است.
رئیس سازمان هواپیمایی كشوری با بیان این كه این خسارات شامل حال كشور ما هم شده است، اشاره كرد: كار ما نسبت به باقی حوزه های حمل و نقلی سخت تر است اما سعی كردیم آرامش را در این صنعت حفظ نماییم تا مشكلی برای پرسنل به وجود نیاید. ما هم عدم انجام پرواز را داریم و هم یكسری پروازهایی را انجام می دهیم كه فاقد هر گونه درآمدی است. همین طور در شرایط پیش آمده هماهنگی های لازم را با وزارت بهداشت و سازمان های جهانی داشته و دستورات لازم را صادر كردیم.
عابدزاده با اعلان اینكه مهم ترین موضوع به شرایط پس از كرونا بر می گردد، اشاره كرد: باتوجه به ركودی كه این صنعت در كل دنیا تجربه كرده است، شرایط خیلی مشكل خواهد بود تا بتوانیم به شرایط پیش از كرونا برگردیم و نیاز به اختیاراتی داریم تا در سال جهش تولید بتوانیم باردیگر این صنعت را پویا نماییم.
وی با اشاره به اینكه تمام شركت های هواپیمایی ایران به سبب این كه هزینه های پرسنلی و تعمیراتی و جاری متغیری دارند، با ضرر زیادی مواجه مواجه گشتند، اشاره كرد: موضوع فقط در آمدزایی نیست بلكه هزینه های جاری شركت ها نیز بسیار بالاست و این مساله در این شرایط خسارات را بیشتر می كند.




منبع:

1399/02/03
13:28:51
5.0 / 5
2686
تگهای خبر: پرواز , تولید , حمل و نقل , درآمد
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است