معاون وزارت كار خبر داد

پرداخت ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات كرونایی

پرداخت ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات كرونایی معاون وزارت تعاون اظهار داشت: بیشتر از ۱۰ پرونده معادل ۱۹۷ میلیارد تومان توسط سیستم بانكی مصوب و تابحال ۵۰ میلیارد تومان تحت عنوان تسهیلات كرونا پرداخت شده است.



به گزارش کار و درآمد به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال این وزارتخانه در سومین نشست کمیته راهبری اجرای دستورالعمل اعطای تسهیلات ویژه کرونا، اظهار داشت: بیشتر از ۱۰ پرونده معادل ۱۹۷ میلیارد تومان توسط سیستم بانکی مصوب و تابحال ۵۰ میلیارد تومان تحت عنوان تسهیلات کرونا پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: بیشترین پرداختی تسهیلات کرونا به متقاضیان مربوط به رانندگان و حدود ۲۷ میلیارد تومان است. تحلیل این آمار نشان داده است که دریافت تسهیلات بدون ضامن و وثایق بانکی با اقبال بیشتری از سوی متقاضیان روبرو بوده است.
منصوری خاطرنشان کرد: در مورد رانندگان، بیشترین سهم مربوط به وزارت کشور با تعداد ۷۳۰ هزار نفر است. در بخش شرکت های تعاونی مسافربری هم شرایطی فراهم گردید تا متقاضیان بتوانند به صورت جداگانه ثبت نام کنند.
به گفته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه خویش فرمایی و بیمه شدگان مشاغل آزاد، همکاری خوبی از سوی وزارتخانه های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت، معدن و تجارت انجام و وضعیت بیمه شدگان در زیررسته ها شناسایی شده است.
منصوری اضافه کرد: بر مبنای دستورالعمل ستاد ملی کرونا از ابتدا مقرر شد در بخش بیمه شدگان، کد ملی افراد ذیل ۱۴ رسته منتخب برای ارسال پیامک اطلاع رسانی در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار بگیرد تا متقاضیان برای ثبت نام در سامانه کارا اقدام نمایند و بعد از بررسی و تأیید دستگاه بخش مربوطه، جهت پرداخت به سیستم بانکی ارجاع شود.
وی با اشاره به اصلاحات آیین نامه پرداخت تسهیلات ویژه کرونا، اظهار داشت: بر مبنای آیین نامه اولیه پرداخت این تسهیلات، کارفرمایان متعهد بودند حداقل ۹۰ درصد نیروی کار خویش را حفظ کنند. به عبارتی شرط دریافت تسهیلات این بود که کارفرمایان متعهد می شدند تا آخر سال نیروی کار خویش را حفظ و بیمه آنها را پرداخت کنند، در غیر این صورت مشمول جریمه می شدند و سود نرخ تسهیلات دریافتی آنها تا ۲۴ درصد افزایش می یافت.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این مورد با پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و موافقت کارگروه مقابله با نتایج اقتصادی ناشی از شیوع کرونا اصلاح گردید و تعهد کارفرمایان برای حفظ نیروی کار خود تنها برای ۳ ماه و تا زمان پرداخت تسهیلات است.
تسهیلات در رسته گردشگری ۱۶ میلیون تومان شد
وی اظهار داشت: در زمینه کارگاه های بیشتر از ۱۰ نفر کارکن هم مقرر شد که تسهیلات در اختیار بنگاه قرار گیرد. همینطور رقم تسهیلات برای رسته گردشگری از ۱۲ به ۱۶ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
منصوری با استناد به مطالعات میدانی انجام شده و داده های سازمان تأمین اجتماعی، اظهار نمود: تعداد بنگاه های صدمه دیده ذیل ۱۴ رسته منتخب ۳ میلیون واحد شناسایی شد که ۱.۳ میلیون واحد آن دارای کد کارگاهی و ۱.۷ میلیون واحد فاقد بیمه و کد کارگاهی بودند، این تعداد ۲.۸ میلیون نفر بیمه شده و ۳ میلیون نفر فاقد بیمه را شامل می شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه ۴۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات کرونا در نظر گرفته شده است اظهار داشت: افزون بر این رقم، به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی از محل منابع موارد خاص، مبلغ ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای ۱۰۸ شرکت بزرگ حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری شامل هوایی، ریلی و دریایی اختصاص یافت.
هماهنگی با دستگاه ها برای شناسایی واحدهای کسب و کار فاقد بیمه
منصوری درباره پرداخت تسهیلات به شاغلین و واحدهای کسب و کار فاقد کد کارگاهی تأمین اجتماعی هم اظهار نمود: برای شناسایی این افراد با وزارتخانه ها و دستگاه های مربوطه همچون صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، کشور، آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، جهاد کشاورزی، تعاون، فنی و حرفه ای و بهزیستی کشور، هماهنگی لازم صورت گرفته و بیشتر از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از شاغلان شناسایی و احراز شده اند که تابحال برای ۵۸۰ هزار نفر از آنها پیامک ارسال شده است.
وی افزود: بر مبنای آمار، وزارت صنعت، معدن و تجارت بیشترین رقم را در تعداد شاغلان فاقد کد بیمه به خود مختص کرده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار نمود: برای اطمینان از ارسال پیامک، از راه استانداری ها، اتاق اصناف، زیرمجموعه ها و روابط عمومی سازمان های مختلف مذاکرات و اقدامات لازم انجام و پیشنهاد شده تا به صورت خاص فراخوان عمومی داده شود تا تمام مشمولان بتوانند از این تسهیلات برخوردار شوند.
سومین جلسه «کمیته راهبری اجرای دستورالعمل اعطای تسهیلات ویژه کرونا» با حضور "محمدشریعتمداری " وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگانی از وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، علوم، تحقیقات و فناوری، جهاد کشاورزی، وزارت کشور، بانک مرکزی، اتاق تعاون و اتاق اصناف ایران برگزار گردید.
نمایندگان حاضر در این جلسه دیدگاه ها و پیشنهادهای خویش را برای بهبود روند عرضه تسهیلات کرونا مطرح نمودند.

1399/04/25
00:03:51
5.0 / 5
2534
تگهای خبر: آموزش , اشتغال , اصناف , اقتصاد
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است