مدیركل امور دریایی سازمان بنادر خبر داد

سفر دریایی به قطر، عمان و استرالیا روی میز

سفر دریایی به قطر، عمان و استرالیا روی میز به گزارش كار و درآمد مدیركل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از برنامه ریزی برای سفر دریایی به مقاصد جدیدی مانند قطر، عمان و حتی استرالیا اطلاع داد و اظهار داشت: مذاكرات برای آغاز و گسترش سفرهای دریایی، قبل از شیوع كرونا شروع شده و اگر زمینه فراهم گردد، مذاكرات از سر گرفته خواهد شد.


به گزارش کار و درآمد به نقل از ایسنا، به دنبال شیوع کرونا، سفرهای دریایی مانند دیگر سفرهای زمینی و هوایی متوقف گردید و کشورهای مختلف مرزهای خویش را به روی مسافران و گردشگران بستند. اما طی ماه های اخیر مذاکرات دو و چندجانبه بین کشورهای مختلف انجام شده و سفرهای زمینی، دریایی و هوایی با رعایت پروتکل های مشترک بهداشتی به تدریج از سر گرفته شده است.
حسین عباس نژاد -مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی - درباره مقاصد جدید خارجی برای توسعه سفرهای دریایی به ایسنا اظهار داشت: قبل از شیوع کرونا، کشورهای مانند قطر و عمان بعنوان مقاصد جدید دریایی در دستورکار قرار داشتند و مذاکرات جهت راه اندازی خطوط کشتیرانی از بنادر بوشهر و چابهار به این کشورها شروع شده بود. اما شیوع این بیماری در دنیا سبب شد تا وقفه ای این زمینه ایجاد شود.
وی اضافه کرد: مسلماً به محض آنکه شرایط از نظر شیوع کرونا به صورت دوجانبه بین کشورهای مورد نظر و ایران فراهم گردد، مذاکرات را از سر می گیریم و الان برنامه ریزی برای از سرگیری مذاکرات توسط سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه شروع شده است.

برنامه ریزی برای سفر ترکیبی دریایی_ هوایی به استرالیا
عباس نژاد اظهار داشت: یکی دیگر از برنامه ریزی های صورت گرفته توسعه صنعت توریسم دریایی بین کشورهای منطقه اقیانوس هند است. ایران هم در میان این کشورها قرار دارد، بر این اساس موافقت نامه ای در جهت توسعه گردشگری دریایی و سفر ها دریایی با کشتی کروز انجام و کارگروهی برای آن بوجود آمده است. در این راستا مقرر شده تا سرمایه گذاری توسط بخش های خصوصی و دولتی بین کشورهای عضو اقیانوس هند همچون ایران هند، پاکستان و حتی استرالیا صورت گیرد.
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا امکان برقراری سفر بین ایران و بقیه کشورهای اقیانوس هند به مقصد استرالیا وجود دارد؟ اظهار نمود: با عنایت به این که سفر دریایی با کشتی کروز از نظر فنی متفاوت می باشد، مقرر شده تا انجام این سفر به مقصد استرالیا به صورت مولتی مدال (ترکیبی) برنامه ریزی شود. بگونه ای که سفر از کشورهای مانند ایران تا کشوری نزدیک استرالیا به صورت هوایی و از آنجا تا استرالیا به صورت دریایی صورت گیرد، البته ترکیب حمل و نقل به صورت دریایی_ هوایی هم قابل اجراست. یعنی سفر با کشتی کروز شروع شده، و بعد از طی مسافتی، با هواپیما صورت گیرد.
وی همینطور ابراز کرد: تا کنون نشست ها و اجلاس های گوناگونی در این حوزه برگزار شده و هدف ما رونق کشتیرانی و گردشگری دریایی، بین کشورهای منطقه اقیانوس هند است.
چندی پیش، محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره آخرین وضعیت سفرهای دریایی به ایسنا اظهار داشته بود: اگر شرایط و زمینه مذاکرات برای از سرگیری سفرهای دریای فراهم گردد و بخش خصوصی هم استقبال کند. آماده انجام مذاکرات برای از سرگیری سفرهای دریایی به مقصد شارجه، دوبی، کویت و اضافه کردن مقاصد جدید خارجی در جهت گسترش سفرهای دریایی هستیم. بعد از این اظهارات اخباری درباره از سرگیری سفر دریایی بندر لنگه_دوبی منتشر گردید.




منبع:

1399/08/03
20:53:00
5.0 / 5
1389
تگهای خبر: توسعه , حمل و نقل , سازمان , سرمایه
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است