برقراری اتصال ریلی ایران و افغانستان برای نخستین بار

جزئیات افتتاح ششمین مرز ریلی كشور

جزئیات افتتاح ششمین مرز ریلی كشور کار و درآمد: مراسم آیینی افتتاح راه آهن خواف هرات که با حضور مسئولان دو کشور ایران و افغانستان و دستور رئیس جمهور برگزار شد، برای اولین بار مسیر مهم اتصال ریلی دو کشور ایران و افغانستان را برقرار کرده است.


به گزارش کار و درآمد به نقل از ایسنا، طی آیینی امروز (۲۰ آذر) با حضور مقامات رسمی دو کشور ایران و افغانستان، قسمتی از مسیر ریلی راه آهن خواف - هرات به طول ۱۴۰ کیلومتر راه اندازی شد.
در این مراسم، مقامات رسمی دو کشور با حضور در ایستگاه های راه آهن خواف در ایران و روزنک در افغانستان، بوسیله ویدیو کنفرانس بطور همزمان مبادرت به افتتاح این مسیر ریلی کردند.
با افتتاح این مسیر، برای اولین بار ارتباط ریلی دو کشور ایران و افغانستان برقرار می شود. همین طور طی این افتتاحیه، نخستین محموله باری سیمان تردد خودرا در این راه ریلی شروع کرد.
مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با خط ریلی "خواف-هرات" گفته است: خواف-هرات، ششمین مرز ریلی کشور است و سالانه ظرفیت جابه جایی 6 میلیون تن بار را دارا است.

او با اشاره به اینکه، هفته گذشته، قطار مسافری و باری را در این راه سیر دادیم و همه شرایط برای شروع عملیات رسمی مبادله ریلی مهیا بود، اضافه کرد: این پروژه، تا ایستگاه "روزنک" راه اندازی شد.

رسولی بیان کرد: 78 کیلومتر این پروژه در خاک ایران و 62 کیلومتر نیز در خاک افغانستان تولید شده است؛ از ایستگاه خواف تا روزنک شامل دو قطعه است و ادامه این خط ریلی نیز شامل قطعه ای 80 کیلومتری تا فرودگاه شهر هرات است که هنوز ساخته نشده است.

او افزود: افغانستان بوسیله این شبکه ریلی به آب های آزاد دسترسی پیدا می کند و می تواند بوسیله ایران با ترکیه و کشورهای حوزه CIS مراودات ترانزیتی خودرا داشته باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی اشاره کرد: جمهوری اسلامی ایران به سبب برخورداری از موقعیت جغرافیایی ارزشمند، این فرصت را برای همسایگانی که محصور در خشکی هستند، فراهم نموده است تا مراودات ترانزیتی خودرا با کشورهای دیگر ادامه دهند.

رسولی اظهار داشت: ظرفیت ترانزیت در این راه یعنی از ترکیه، کشورهای حوزه CIS و حتی خلیج فارس برای کشورمان در حدود 7/1 میلیون تن است و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، مذاکرات مفصلی را آغاز نموده تا سهم بیشتری از این ظرفیت ترانزیتی به شبکه ریلی اختصاص دهیم؛ در حوزه صادرات و واردات و مراودات دوجانبه بین ایران و افغانستان نیز برآورد سه میلیون تن بار در وضعیت موجود وجود دارد و البته این میزان تا 6 میلیون تن قابل ارتقاء است.





منبع:

1399/09/20
12:49:39
5.0 / 5
1351
تگهای خبر: تولید , شركت , صادرات , واردات
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است