مترو تهران جزو ۱۵ مترو برتر آسیا از نظر طول شبكه است

مترو تهران جزو ۱۵ مترو برتر آسیا از نظر طول شبكه است مدیر دفتر هماهنگی اتحادیه جهانی حمل و نقل عمومی (UITP) در تهران با اشاره به اینکه وجود مترو در هر شهر و کشوری نشان دهنده میزان پیشرفت و توسعه است اظهار داشت: مترو تهران به لحاظ طول شبکه خطوط جزو 15 شهر برتر و از نظر میزان جابه جایی مسافران جزو 16 شهر برتر آسیا به شمار می آید.


به گزارش کار و درآمد به نقل از ایرنا از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه، محمد منتظری روز یکشنبه در هشتمین نمایشگاه حمل نقل ریلی و صنایع خدمات وابسته با اعلان اینکه روند توسعه خطوط مترو در تهران قابل توجه است گفت: باید برای معرفی هر چه بیشتر مترو پایتخت به دنیا و اقدام هایی که انجام می شود، تلاش نماییم.
وی افزود: راه اندازی هر ایستگاه و خط جدید مترو می تواند گامی در امتداد حل معضل ترافیک و معضلات ناشی از آن مانند آلودگی های زیست محیطی و... باشد.
منتظری در ادامه اظهار داشت: یکی از شاخصهای پیشرفت و توسعه در تمام دنیا، میزان گسترش حمل و نقل عمومی و خصوصاً شبکه خطوط مترو شمرده می شود و در حقیقت می توان اظهار داشت که مترو نماد پیشرفت و توسعه هر شهر بشمار می رود و از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردارست.
مدیر هماهنگی اتحادیه بین المللی حمل و نقل عمومی در ایران با اعلان اینکه توسعه مترو امروز یکی از مطالبات اصلی شهروندان تهرانی شمرده می شود اظهار داشت: توسعه مترو موجب ایجاد شغل های مستقیم و غیر مستقیم زیادی است.
وی درباب اهمیت برگزاری نمایشگاه حمل و نقل ریلی اضافه کرد: این فضا فرصتی به وجود می آورد تا دستاوردها و توان تولیدکنندگان داخلی دیده شود چونکه کوشش برای ساخت قطعات مترو نیز یک دوم تا یک پنجم صرفه جویی قیمتی و ارزی که دارد، باید مورد توجه قرارگیرد.
نماینده اتحادیه جهانی حمل و نقل عمومی (UITP) در تهران با تاکید بر اینکه مترو مزیت های بسیار زیادی را به دنبال دارد اظهار داشت: مترو تهران توانسته جایگاه خوبی در دنیا با وجود تبلیغات منفی که درباب ایران می شود، پیدا کند اما باید تلاش بیشتر شود تا این توانمندی ها نشان داد شود.
منتظری اشاره کرد: شرکت بهره برداری مترو تهران وحومه توانسته ارتباط خوبی با (UITP) برای انعکاس و اطلاع رسانی اخبار و کارهای خود برقرار کند و کوشش های خوبی برای معرفی متروی تهران و فعالیت هایش می کند که امیدوارم این همکاری بیشتر شود.
قطارهای مترو تهران و حومه روزانه ۵۰ هزار کیلومتر کارکرد دارند
نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با اعلان اینکه قطارهای متروی تهران روزانه ۵۰ هزار کیلومتر کارکرد دارد اظهار داشت: توان تولید ریل در داخل کشور به وجود آمده و امیدوارم هرچه سریعتر شاهد تولید ریلUlC۴۵ نیز در شرکت ذوب آهن اصفهان باشیم.
فرنوش نوبخت در آخرین روز از هشتمین نمایشگاه حمل و نقل ریلی و صنایع خدمات وابسته در بازدید از غرفه شرکت ذوب آهن اصفهان با اشاره به اینکه مترو تهران با ۵۷۰ کیلومتر طول تک خط بزرگ ترین متروی کشور است.
وی اضافه کرد: تولید ریل موفقیت بزرگی در خودکفایی زیر ساخت بود که در ذوب آهن اصفهان محقق شد.
نوبخت اشاره کرد: برای نخستین بار از این تولید برای تعمیر و نگهداری خط پنج متروی تهران ۲۵۰ تن ریل UIC۶۰ از ذوب آهن اصفهان تحویل گرفتیم و در بخش های مختلف در حال نصب هستیم.
مدیرعامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه اظهار داشت: در گذشته طی فرایندی طولانی ریل مورد نیاز را از کشور اتریش تهیه می کردیم، هم اکنون خوشحال هستم توان تولید داخل وجود دارد و می توانیم نیاز خود درباب ریل را در داخل کشور تامین نماییم.

نوبخت افزود: تولید محصولی با این درجه از اهمیت، کیفیت و استانداردها که در گذشته تولید نمی شد دستاوردی عظیم بشمار می رود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اظهار داشت: در گذشته واردات ریل خروج ارز از کشور را به دنبال داشت اما الان ذوب آهن با تولید ریل ارز آوری قابل توجهی را برای کشور ایجاد کرد.
وی با اعلان اینکه استفاده از ریلUIC۵۴ در کشور زیاد است و متروی تهران ۶۰ هزار کیلومتر از این ریل را در ساخت بهره برد اشاره کرد: اگر همه قطارشهری های کشور نیز از این ریل استفاده کنند به نفع صنعت داخلی است.
نوبخت اضافه کرد: امیدوارم توان و ظرفیت کافی برای تامین ریل مورد نیاز قطار شهری های کشور در داخل ایجاد شود.
وی اشاره کرد: قطارهای مترو تهران و حومه روزانه ۵۰ هزار کیلومتر کارکرد دارند و برای تعمیر و نگهداری خطوط حتما از ظرفیت و توان داخلی استفاده می نماییم.
به گزارش کار و درآمد به نقل از ایرنا، ناوگان مترو تهران در هفت خط و ۱۳۲ ایستگاه فعال است که هم اکنون خط یک مترو دارای ۲۹ ایستگاه به اضافه سه ایستگاه انشعابی است.
خط ۲ دارای ۲۲ ایستگاه، خط سه دارای ۲۴ ایستگاه، خط چهار دارای ۱۹ ایستگاه به اضافه سه ایستگاه انشعابی، خط پنج دارای ۱۱ ایستگاه به اضافه ۲ ایستگاه انشعابی و خط هفت دارای ۱۴ ایستگاه است.


1399/12/17
13:30:37
0.0 / 5
1024
تگهای خبر: اتحادیه , توسعه , تولید , حمل و نقل
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است