وزیر كار خبرداد:

طرح بازارسازی محصولات كشاورزان روستایی شروع شد

طرح بازارسازی محصولات كشاورزان روستایی شروع شد كار و درآمد: وزیر تعاون، كار ورفاه اجتماعی با اشاره به آغاز طرح كشت مبتنی بر سفارش برای اتصال محصولات كشاورزی، از پوشش بیمه ای تمام مشاغل روستایی برای بهره مندی از بیمه بازنشستگی روستائیان و عشایر خبرداد.



به گزارش كار و درآمد به نقل از مهر، علی ربیعی در جریان در بازدید از یك شركت تولید زعفران در استان خراسان رضوی و انعقاد قرارداد خرید زعفران تولیدی كشاورزان اظهار داشت: هدف ما در طرح اشتغال روستایی حفظ شغل در روستاها، اقتصادی كردن زندگی روستایی و رفع معیشت روستانشینان است.
وی با اشاره به اینكه یكی از سیاست های مهم ما برای توسعه این مناطق پرداخت تسهیلات روستایی با جهت گیری جلوگیری از مهاجرت روستانشینان و مقابله با فقر است اضافه كرد: بطور قطع سیاست ما متكی به وام و پول پاشی نیست بلكه در این طرح، وام در خدمت تولید اشتغال و اقتصاد در روستا است كه باید به آن توجه نماییم چراكه با پرداخت صرفا تسهیلات مشكلات اقتصادی و اشتغال روستائیان برطرف نمی گردد بر همین مبنا میزان توفیق طرح اشتغال روستایی بر مبنای شاخص های كمّی پرداخت وام نخواهد بود بلكه ملاك ارزیابی ما از طرح اشتغال روستایی میزان اشتغال بوجود آمده و تحول در زندگی روستائیان است.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بر مبنای مطالعات صورت گرفته، تجارب بین المللی و ظرفیت های داخلی كشور «طرح كشت مبتنی بر سفارش» در قالب طرح اشتغال روستایی را رونمایی كردیم كه در گام اول این طرح برای محصولات گیاهان دارویی و زعفران در استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و كرمان اجرا شد.
این عضو كابینه دولت دوازدهم با اشاره به اینكه در گام دوم، طرح «كشت مبتنی بر سفارش» برای محصولات باغی در استان های گلستان، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی اجرایی خواهد شد اظهار داشت: همینطور اجرای این طرح برای محصول سیب زمینی در استان های همدان، قزوین و اردبیل هدفگذاری شده است. برای محصول گوجه فرنگی استان كرمانشاه، برای محصولات كنجدی استان یزد و برای محصولات لبنی استان های خراسان رضوی و شمالی بعنوان استان های پایلوت كشت مبتنی بر سفارش آغاز خواهد شد كه برای این طرح بیش از ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بیش از ۵ هزار روستایی پیش بینی شده است.
ربیعی، اتصال كسب و كارها به بازار را یكی از مهمترین مشكل فروش و سوددهی مشاغل عنوان نمود و اظهار داشت: مطالعات ما نشان داده است بیشترین علت بروز مشكل در بنگاه ها و واحدهای تولیدی و كشاورزی عدم اتصال به بازار است و هم اكنون خیلی از كارخانجات ما به رغم داشتن تكنولوژی به روز اما توانایی اتصال به بازار و فروش محصول خویش را ندارند. ازاین رو تقویت بازار مصرف كننده داخلی یكی از اهداف ما برای توسعه كسب و كارها بوده است.
وی با اشاره به اینكه متاسفانه در گذشته ساختار عمده ما در بخش كشاورزی ساختاری مملو از بنگاه های كوچك بدون اتصال پایدار به زنجیره های تولید و ارزش بوده است اضافه كرد: در جهت اتصال كسب و كارها به بازار قراردادی بین روستائیان و شركت زعفرانی منعقد شد تا محصولات كشاورزان توسط این شركت خریداری شود؛ از این طریق محصول كشاورزان به صورت استاندارد و خودكار به بازار متصل می گردد كه این روش بازارسازی برای سایر محصولات كشاورزی بخصوص محصولات باغی اجرایی خواهد شد؛ ضمن اینكه در این فرایند تولید استاندارد می گردد.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینكه این طرح به صورت سه جانبه با همكاری معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، وزارت كار و وزارت جهاد كشاورزی اجرا شد اظهار داشت: علاوه بر این صندوق كارآفرینی امید هم سیاست پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی با نرخ كارمزد ۴ درصد و سود ۶ درصد را دنبال می كند.
ربیعی در انتها از پوشش بیمه ای بازنشستگی برای كشاورزان خبرداد و اظهار داشت: تمام مشاغلی كه در قالب اشتغال روستایی تولید شود به بیمه بازنشستگی صندوق روستائیان و عشایر منتهی خواهد شد تا با بیمه شدن كشاورزان از فقر سالمندی در روستاها پیشگیری نماییم.
طرح اشتغال روستایی از سال قبل در قالب برنامه اشتغال فراگیر شروع شد كه در این طرح متناسب با ظرفیت های هر استان و رَسته فعالیت های اولویت دار شناسایی شده در ۳۱ استان كشور، تسهیلات ارزان قیمت پرداخت خواهد شد.

1397/02/29
14:26:57
5.0 / 5
4686
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , بیمه , تسهیلات
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است