معاون وزیر تعاون:

تعاون نزدیكترین بخش به اقتصاد مقاومتی می باشد

تعاون نزدیكترین بخش به اقتصاد مقاومتی می باشد به گزارش كار و درآمد معاون امور تعاون وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی وجود ۱۰۰ هزار تعاونی فعال در كشور را مهمترین ابزار تحقق اهداف و برنامه های اقتصاد مقاومتی دانست.



سید حمید كلانتری در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: اقتصاد مقاومتی متكی به روحیه مشاركت و كار جمعی است و همكاری جمعی و سرمایه اجتماعی هم به سرعت قابل تبدیل به سرمایه اقتصادی است. طبعا تعاون جز با روحیه همكاری و حركت جمعی پیشرفت نخواهد كرد و اگر امروز هزاران میلیارد تومان نقدینگی در كشور وجود دارد این هنر اقتصاد تعاونی است كه این سرمایه ها را در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی هدایت و اعتماد عمومی را جلب كند.

وی بخش تعاون را نزدیكترین بخش به اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار داشت: تعاونی ها به علت داشتن خصوصیت هایی همچون مردمی بودن، عدالت بنیان و درون زایی كه در اقتصاد مقاومتی دیده می شود، نزدیكترین بخش به اقتصاد مقاومتی هستند.

معاون امور تعاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی ادامه داد: هم اكنون ۱۰۰ هزار تعاونی فعال در كشور وجود دارد كه می تواند مهمترین ابزار برای تحقق اهداف و برنامه های اقتصاد مقاومتی در كشور باشد.

به گفته كلانتری، تعاون ظرف بزرگی است كه واحدهای خرد، متوسط و كلان را در كنار هم قرار داده و با كارآمد كردن آنها، اهداف فقرزدایی و رشد و رونق اقتصادی محقق می گردد.

وی با اشاره به اینكه مشاركت مردمی و استفاده از سرمایه های اجتماعی نقش موثری در تحقق برنامه های بزرگ داشته است، اضافه كرد: مردم به عنوان بهترین پشتیبان، بیشترین توانمندی در تحقق اهداف كلان اقتصاد را دارند و در این مسیر تقویت جامعه محوری می تواند خیلی از آسیبهای اقتصادی و اجتماعی را كنترل كند.

كلانتری اظهار داشت: با عنایت به آنكه در فضای گسترش روابط اقتصادی با دنیا قرار داریم و مشكلات اقتصادی و اجتماعی متعددی هم در جامعه وجود دارد لازم است شرایط جامعه را برای زندگی مردم به گونه ای مدیریت كنیم كه به توقعات و مطالبات فردی و اجتماعی آنها پاسخ مناسب داده شود.

به اعتقاد معاون امور تعاون وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی در شرایط فعلی كشور، اقتصاد مقاومتی می تواند به منزله مدیریت وضع موجود و شكست ناپذیری در مقابل هجمه های دنیا باشد و با اتخاذ راهكارهایی، نیازهای زندگی مردم در حد مطلوبی تعریف و مشكل اشتغال و تولید و مسكن برطرف شود.



 

1396/08/29
11:38:27
5.0 / 5
4776
تگهای خبر: جامعه , سرمایه
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است