در اجلاس دو جانبه راه آهن ایران و تركیه پیشنهاد شد

تعیین تكلیف قطار تهران-آنكارا و افزایش سهم ریلی به یك میلیون تن

تعیین تكلیف قطار تهران-آنكارا و افزایش سهم ریلی به یك میلیون تن كار و درآمد: اجلاس دو جانبه راه آهن ایران و تركیه بین مسئولان دو كشور با تبادل نظر در مورد محورهای مهم تعرفه ای و مسافری اجرا شد.


به گزارش كار و درآمد به نقل از ایسنا، اجلاس دو جانبه راه آهن ایران و تركیه كه با حضور مدیران عامل راه آهن دو كشور بامداد امروز در محل ساختمان مركزی راه آهن برگزار شد، با توافق دو كشور در مورد اتصال خط ریلی از چشمه ثریا به كارس، تعیین تكلیف خط مسافری تهران-آنكارا، تردد واگن های CIS به تركیه و پیشنهاد افزایش حمل و نقل ریلی ایران-تركیه تا یك میلیون تن انجام شد.
در ابتدای این نشست علی احسان اویگون، مدیرعامل راه آهن تركیه با تاكید بر ضرورت بهبود راه آهن ایران و تركیه با عنایت به همسایگی دو كشور اظهار نمود: هم ایران و هم تركیه در بخش راه آهن سرمایه گذاری زیادی انجام داده اند و اگر بتوان راه آهن دو كشور را به یكدیگر نزدیك كرد بطور حتم شاهد بهبود وضعیت حمل و نقل ریلی ایران و تركیه خواهیم بود.
وی با اشاره به اینكه مشكل امنیتی قطارهای تهران و آنكارا حل شده است، اظهار داشت: قرار بر این است كه درباب سیر قطارهای مسافری تهران-آنكارا در ششمین ماه میلادی فعالیت كارشناسی و مذاكرات لازم صورت گیرد.
مدیرعامل راه آهن تركیه همین طور با اشاره به اینكه مقرر است تعرفه های حمل بار بین ایران و تركیه در جلسه ای كه امروز (یكشنبه) برگزار می شود، نهایی گردد، اظهار نمود: علاوه بر این مشكل تردد كشتی های دریاچه وان برای جابه جایی بار حل شده و دو كشتی مخصوص برای بار ایران از طرف تركیه در نظر گرفته شده است.
سعید رسولی-مدیرعامل شركت راه آهن جمهوری اسلامی ایران- باز با پیشنهاد اتصال خط ریلی از چشمه ثریا به كارس بیان كرد: این محور در توسعه مبادلات ریلی دو كشور نقش ارزشمندی خواهد داشت و ایران تمایل دارد كه هر چه سریع تر این مسیر راه اندازی شود. بدین سبب پیشنهاد می نماییم با عنایت به مطالعات انجام شده ظرف شش ماه آینده نشستی در این رابطه بین مسئولان دو كشور در تهران اجرا شود و ما آمادگی داریم كه از شروع جولای ۲۰۱۹ قطارها حركت خودرا در این راه آغاز كنند.
وی با اشاره به اینكه پیش نویس تفاهم نامه بین شش كشور ایران، تركیه، تركمنستان، تاجیكستان، قزاقستان و ازبكستان در ارتباط با تردد واگن های CISبه تركیه آماده است و ایران باز آمادگی دارد تا در این رابطه همكاری لازم را انجام دهد، اظهار نمود: پیشنهاد می نماییم در این رابطه جلسه ای در تركیه طی دو ماه آینده اجرا شود.
رسولی در ادامه از پیشنهاد ایران به منظور افزایش حمل و نقل ریلی بین ایران و تركیه تا سقف یك میلیون تن آگاهی داد و اعلام نمود: هم اكنون میزان حمل و نقل ریلی بین دو كشور ۵۰۰ هزار تن است كه تمایل داریم این رقم به یك میلیون تن افزایش یابد و لازم است كه در این رابطه جلسه ای با حضور مسئولان دو كشور، شركت های فورواردر و مدیران بخش خصوصی اجرا شود.




منبع:

1398/02/08
22:31:46
5.0 / 5
4476
تگهای خبر: توسعه , حمل و نقل , سرمایه , سرمایه گذاری
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است