در گزارش كار و درآمد اعلام شد؛

14هزار رجوع برای اعتراض به قطع یارانه، صرفه جویی 8 هزار میلیاردی

14هزار رجوع برای اعتراض به قطع یارانه، صرفه جویی 8 هزار میلیاردی به گزارش كار و درآمد سخنگوی ستاد تبصره ۱۴ بودجه با اشاره به رجوع كمتر از ۱۴ هزار سرپرست خانوار به دفاتر پیشخوان برای اعتراض به قطع یارانه، از صرفه جویی ۸ هزار میلیاردی، درصورت قطع یارانه پردرآمدها اطلاع داد.



حسین میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره فرایند قطع یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد، تصریح كرد: در گام نخست، لیست حدود ۲۰۰ هزار خانوار پر درآمد از جانب وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی برای قطع یارانه نقدی به سازمان هدفمندی اعلام و تا روز ۳۱ شهریور، برای سرپرستان این خانوارها پیامك ارسال شد.
وی افزود: از حدود ۲۰۰ هزار سرپرست خانوار شناسایی شده برای قطع یارانه نقدی، هیچ شماره تلفن تماسی از ۲۱۴۰ سرپرست خانوار در سیستم ثبت نشده بود؛ اما برای بعضی از اعضای این خانواده ها، تا ۴ پیامك ارسال كردیم تا مطمئن شویم اطلاع رسانی مكفی صورت گرفته است.
سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۸، اضافه كرد: البته یارانه شهریورماه ۲۷۰۰ سرپرستان خانوار به علت اختلال در حساب بانكی آنها در سازمان هدفمندی یارانه ها، به حساب آنها واریز نشده بود؛ این در شرایطی است كه یارانه این خانوارها قطع نشده است و با پیگیری های صورت گرفته، بلافاصله با هماهنگی سازمان هدفمندی با ارسال پیامك به آنها، اعلام گردید كه برای رفع مشكل به بانك رجوع كنند.
میرزایی با تكذیب انتشار اخباری در خصوص فرصت ۴۸ ساعته ثبت اعتراض به قطع یارانه نقدی، اظهار داشت: سرپرست خانوارهایی كه توسط وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی شناسایی شدند و پیامك قطع یارانه نقدی هم برای آنها ارسال شده است، با در دست داشتن مدارك شناسایی معتبر(كارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه) به یكی از دفاتر پیشخوان دولت رجوع كنند.
وی افزود: بعد از احراز هویت سرپرست خانوار در دفتر پیشخوان، اجازه نامه ای از وی در خصوص این دریافت می شود كه دولت اجازه دارد به اطلاعات و تراكنش های بانكی این خانوار دسترسی داشته باشد. در این مرحله دفتر پیشخوان، «كد رهگیری» را به شماره سرپرست خانوار پیامك خواهد كرد؛ اما ۴۸ ساعت بعد از دریافت كدرهگیری، می توانند به سامانه yaraneh۱۰.mcls.gov.ir برای ثبت اعتراض خود رجوع و اطلاعات تراكنش بانكی خویش را مشاهده كنند.
سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه، با اشاره به اینكه سرپرستان خانوار در صورت اعتراض، دو ماه برای رفتن به دفاتر پیشخوان مهلت دارند، درباره مكانیز قطع یارانه نقدی اظهار داشت: بعد از بررسی تراكشن بانكی، اگر متوسط هزینه كرد ماهانه خانوار در چهارماه نخست امسال برای خانوارهای تك نفره كمتر از ۴ میلیون تومان، برای خانوارهای دو نفره كمتر از ۵ میلیون تومان، برای خانوارهای سه نفره كمتر از ۶.۵ میلیون تومان، برای خانوارهای چهارنفره كمتر از ۷.۵ میلیون نفر و برای خانوارهای پنج نفره كمتر از ۸.۵ میلیون تومان باشد، یارانه این خانوارها مجدد برقرار می شود.
وی تصریح كرد: برای خانوارهای ۶ نفره و بالاتر در صورتیكه هزینه كرد ماهانه نخست آنها به ازای هر نفر از ۵۰۰ هزار تومان بیشتر از خانوار پنج نفره، كمتر باشد هم یارانه آنها برقرار خواهد شد؛ اما درصورتی كه هزینه كرد خانوارها بیشتر از میزان مذكور باشد، یارانه آنها برقرار نمی گردد.
میرزایی درباره میزان رجوع كنندگان برای ثبت اعتراض به قطع یارانه نقدی هم اظهار داشت: تاكنون كمتر از ۱۴ هزار سرپرست خانوار برای ثبت اعتراض به دفاتر پیشخوان رجوع كردند كه میزان قابل توجهی نیست، با این وجود در صورت صحت اعتراض آنها در نخستین نوبت یارانه نقدی ماه های پرداخت نشده، به حساب آنها واریز خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی درباره میزان صرفه جویی در منابع با قطع یارانه نقدی دهك های پردرآمد اظهار داشت: برآورد ما این است كه با قطع یارانه نقدی سه دهك بالای درآمدی تا آخر سال، حدود ۸ هزار میلیارد تومان در منابع كشور صرفه جویی می شود.
سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ بودجه اظهار داشت: قطع یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد، به تدریج تا آخر سال با دریافت لیست خانوارهای مشمول از وزارت كار ادامه دارد.
وی همینطور در بخش دیگری از اظهاراتش درباره فرایند تشكیل ستاد اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۸ كل كشور اظهار داشت: در ماده ۶ آئین نامه اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه تصریح شده كه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی، سازمان هدفمندی یارانه ها، وزارت كشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در فرایند بررسی و پایش وضعیت خانوار برای حذف و برقراری یارانه نقدی همكاری مشترك داشته باشند.
میرزایی افزود: بر این اساس وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی وظیفه شناسایی خانوارهای مشمول، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وظیفه تامین زیرساخت های تبادل داده و ارسال پیامك، سازمان هدفمندی یارانه ها وظیفه قطع یا وصل یارانه نقدی و وزارت كشور وظیفه هماهنگی استانداری ها، فرمانداری ها ودفاتر پیشخوان را بر عهده دارند.


منبع:

1398/07/07
19:13:28
5.0 / 5
4585
تگهای خبر: بانك , درآمد , سازمان , سیستم
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است