معاون وزیر كار به مهر خبر داد

تأمین ۲۰۰ هزار مسكن مقرون به صرفه برای كارگران تا سه سال آینده

تأمین ۲۰۰ هزار مسكن مقرون به صرفه برای كارگران تا سه سال آینده به گزارش كار و درآمد اجتماعی وزیر كار از تأمین ۲۰۰ هزار مسكن مقرون به صرفه برای كارگران تا سه سال آینده اطلاع داد و اظهار داشت: بر مبنای شاخصهای تعریف شده، كارگران به تناسب میزان نیازمندی اولویت بندی می شوند.



ابراهیم صادقی فر در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینكه یكی از برنامه های مهم حوزه كارگری، بحث تأمین مسكن كارگران است، تصریح كرد: در همین زمینه اخیراً طی تفاهمنامه با وزارت راه و شهرسازی مقرر شد، ۲۰۰ هزار مسكن برای گروه های كارگری در چارچوب طرح مسكن ملی ساخته شود.
وی با تاكید بر اینكه رویكرد اصلی مورد نظر در این طرح، تأمین مسكن مقرون به صرفه متناسب با توان اقتصادی خانوارهای كارگری فاقد مسكن می باشد، اظهار داشت: از فرصت های قانونی همچون ماده ۱۴۹ قانون كار، ظرفیت های موجود و بهره گیری از اصل هم افزایی منابع با مشاركت دستگاه های دولتی و بخش خصوصی مرتبط، جهت كاهش هزینه های تولید و قیمت تمام شده مسكن استفاده حداكثری شده است.
معاون فرهنگی اجتماعی وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: طبق ماده ۱۴۹ قانون كار، علاوه بر اینكه دولت تكالیفی در حوزه تأمین مسكن كارگران دارد، كارفرمایان هم باید در این حوزه وارد شوند به صورتی كه در تبصره دو این ماده هم بر استفاده از ظرفیت كارفرمایان برای ساخت مسكن كارگری تاكید گردیده است.
وی درباره شناسایی گروه های هدف هم اظهار داشت: برای شناسایی گروه های هدف و اولویت بندی آنها بر مبنای شاخصهای تعیین شده، متناسب با شرایط هر گروه جهت رفع دغدغه مسكن كارگران اقدام خواهد شد.
صادقی فر با اشاره به اینكه اراده خوبی هم از جانب وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و هم از جانب وزارت راه و شهرسازی وجود دارد تا مقوله مسكن كارگری با جدیت بررسی شود، اظهار داشت: طبق تفاهمنامه مشترك با وزارت راه و شهرسازی، با استفاده از ظرفیت های دو وزارتخانه، ساخت ۲۰۰ هزار مسكن كارگری تا سه سال آینده هدف گذاری شده است.
صادقی فر تصریح كرد: در چارچوب این طرح، مدلهای مختلف همچون تخصیص زمین، تأمین مصالح ساختمانی با شرایط مناسب، پشتیبانی از تأمین مسكن كارگران در چارچوب تعاونی، تسهیلات حمایتی یا سایر روش ها پیشبینی شده است تا كارگران بر مبنای نیازمندی مورد حمایت قرار گیرند و اولویت بندی شوند.

1398/11/20
23:21:41
5.0 / 5
4316
تگهای خبر: اقتصاد , تسهیلات , تعاونی , تولید
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است