در جمع فعالان اقتصادی؛

استقرار نظام آزمون وسع كمكی برای شناسایی افراد فقیر است

استقرار نظام آزمون وسع كمكی برای شناسایی افراد فقیر است به گزارش كار و درآمد وزیر تعاون از استقرار نظام آزمون وسع برای شناسایی دقیق افراد نیازمند آگاهی داد و اظهار داشت: یك میلیون و 100 هزار نفر از افرادی كه برای یارانه معیشتی اعتراض كرده بودند، حالا یارانه می گیرند.


به گزارش كار و درآمد به نقل از مهر، سخنرانی وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینكه در دور اول تنها ۱۲ درصد اعتراض از طرف خانوارهایی كه یارانه آنها قطع شده بود، صورت گرفت، اظهار داشت: مجموع شكایات حالا به ۴.۵ درصد رسیده است؛ پس می توان اصلاحات را انجام داد؛ به هر حال استقرار نظام اطلاعاتی خانوارهای ایرانی و استقرار نظام آزمون وسع یك پتانسیل بسیار بزرگ برای مردم است. وی ادامه داد: نیازمندیم در جهت توانمندسازی مردم اقدام كنیم؛ اما آزمون وسع به شناسایی واقعی مردمی كه نیاز به كمك دارند، منجر خواهد شد؛ این در حالیست كه اگر می گوییم كه ۶۰ میلیون نفر یارانه نقدی می گیرند، به مفهوم فقیر بودن آنها نیست، اما با آزمون وسع می توانیم به صورت دقیق افرادی را شناسایی نماییم كه نیازمند هستند. شریعتمداری اظهار داشت: مردم شكایات بسیاری كرده اند و هنوز هم بررسی ها ادامه دارد و الان بالغ بر ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از افرادی كه شكایت كردند، یارانه معیشتی می گیرند. تفكیك در شركتهای متعلق به شستا آغاز شد بگفته این مقام مسئول در دولت دوازدهم، فهرست شركتهای متعلق به شستا را تفكیك كردیم و سره و ناسره كرده و آن دسته از واحدهایی كه به ما مربوط نبوده اند را برگرداندیم؛ این در حالیست كه فولاد خوزستان و شركت اكسین هر دو خصوصی شده اند كه یكی به صندوق بازنشستگی و یكی به ستاد نیروهای مسلح واگذار شده است؛ این در حالیست كه ناهماهنگی هایی در این رابطه رخ داده است؛ این در حالیست كه برخی زنجیره های تولید شكسته شده بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تحریم ها اظهار داشت: صورت ظاهری این تحریم ها آن است كه مقرر است فقط به دولت فشار بیاورد، در حالی كه منابع ارزی كشور را محدود كرده و جلوی فروش نفت و پتروشیمی گرفته شده است؛ پس نتایج آن به سبب كمبود درآمدهای دولت، متوجه همه مردم ایران است؛ ضمن اینكه سفره مردم كوچكتر شده و خنجر دشمن در پهلوی ملت ایران فرو رفته است.
به گفته شریعتمداری، در این میان همه مردم در سختی قرار خواهند گرفت، اما كنار یكدیگر هستند تا مسیر توسعه را ادامه دهند.
شرایط بودجه ای كشور خیلی مشكل است
وزیر تعاون كار و رفاه اجتماعی با اشاره به بودجه دولت در سال ۱۳۹۸ اظهار داشت: وقتی دولت بودجه ای را تقدیم مجلس با رقم ۴۷۰ هزار میلیارد می كند، در مرحله اول این بودجه به ۴۰۷ هزار میلیارد تومان كاهش پیدا می كند و در مرحله دوم به ۳۸۰ هزار میلیارد تومان می رسد ولی امروز، این بودجه ۳۰۱ هزار میلیارد تومان شده است.
وی اضافه كرد: بودجه دولت در یك سال ۱۷۰ هزار میلیارد تومان قابلیت عمل ندارد و طبیعی است با این شرایط تكانه های فوق العاده ای بر نظام اقتصادی كشور ایجاد شود؛ هر چند بودجه عمومی كل اقتصاد ایران نیست و اقتصاد ایران یك نظام مویرگی در كنار خود دارد كه به این آسانی قابل گسیختگی نیست؛ اما به هر حال متاثر از این عوامل است.
شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود به فشاری كه برخی كشورهای اروپایی به اقتصاد ایران وارد می كنند، اشاره نمود و اظهار داشت: با تاكید به سفیر فرانسه گفته ام كه اگر با فشار آوردن به «پاستور» كه یك طرف آن نهاد ریاست جمهوری و سوی دیگر آن قوه قضائیه و طرف دیگر قوه مقننه است، قصد دارید ملت ایران را از پا درآورید، سخت در اشتباه هستید و این خیالی باطل است؛ چونكه مردم ایران بطور خودكار، كار خودرا انجام می دهند.
وی اضافه كرد: حتی اگر همه عروق اصلی را ببندند؛ این قلب به كار خود ادامه می دهد و ایران به این آسانی ها از پای نمی ایستد؛ این در حالیست كه به صراحت به سفیر فرانسه گفتم كه فقط برای شما یك بی آبرویی می ماند كه كشوری با سابقه بلند تاریخی با كشوری دیگر همكاری كند و خودش را نوكر آن كشور در جهان بخواند.
نباید به فكر فرار مالیاتی بنگاههای تولیدی بود!
شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارهای مالیاتی اظهار داشت: باید از یكپارچگی نظام سه جانبه صحبت كنیم؛ برای اینكه كارگر، كارفرما و دولت به هم گره خورده است؛ این در حالیست كه در شرایط فعلی كشور معتقدم اگر بنگاهی فرار مالیاتی داشته باشد و از دودكش آن بنگاه اقتصادی، دود بلند می شود و یك عده در آن كار می كنند و تولید در جریان است نباید به فكر پس گرفتن آن فرار مالیاتی باشیم.
وی اضافه كرد: باید اجازه دهیم چرخ های آن بنگاه اقتصادی به هر ترتیبی كه ممكنست بچرخد حتی اگر ما بخواهیم به حق مالیات را وصول كنیم؛ این در حالیست كه حسابرسی تامین اجتماعی چه ۱۰ ساله و صد ساله باید صورت گیرد.
شریعتمداری افزود: امروز شرایط كشور ایجاب می كند كه واحدهای تولیدی واقعی كه در آن اشتغال در جریان است، كمك شوند تا در خدمت تولید قرار گیرند.

1398/11/27
22:40:30
5.0 / 5
3879
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , توسعه , تولید
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است