تشكیل ستاد حمل كالاهای اساسی

تشكیل ستاد حمل كالاهای اساسی به گزارش كار و درآمد مدیركل دفتر حمل و نقل كالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار داشت: سال قبل با عنایت به دستور وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تدابیر ویژه ای برای حمل كالای اساسی با عنایت به شیوع كرونا در كشور اتخاذ شد.


به گزارش كار و درآمد به نقل از ایسنا، غلامحسین دغاغله، مدیركل دفتر حمل و نقل كالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای درمورد فعالیت حمل و نقل جاده ای در تأمین كالاهای اولیه در شرایط شیوع كرونا در كشور و عدم كمبود در تأمین كالاها تصریح كرد: سال قبل با عنایت به دستور مقام عالی وزارت و تصمیماتی كه در ستاد تنظیم بازار كشور گرفته شد و طبق دستور ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تدابیر ویژه ای برای حمل كالای اساسی با عنایت به آخر سال و شرایط شیوع كرونا در كشور اتخاذ شد.
وی با برشمردن این اقدامات خاطرنشان كرد: تشكیل ستاد حمل كالاهای اساسی در ستاد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و كلیه ادارات راهداری سراسری كشور، ارسال ناوگان به بنادر جهت روانسازی حمل كالا، برداشتن محدودیت های تردد كالای اساسی در روزهای تعطیل با هماهنگی پلیس راهور، تخصیص سهمیه تشویقی سوخت برای ناوگانی كه بارنامه حمل كالای اساسی از بنادر كشورمان از اسفندماه تا آخر فروردین داشته باشند كه شامل بنادر امام خمینی (ره)، شهید رجایی، چابهار، انزلی، امیرآباد و بوشهر بود، سهمیه تشویقی لاستیك برای حمل كالای اساسی همچون اقداماتی بود كه در این خصوص اعلام و تصمیم گیری شد.
اتخاذ تدابیر مناسب جهت پیشگیری از انتقال ویروس كرونا
ایشان در ادامه با برشمردن مجموعه اقدامات انجام گرفته در بحث پیشگیری از انتشار كرونا در بحث حمل و نقل كالا، اظهار داشت: در این چارچوب اقدامات دیگر اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از انتقال ویروس كرونا در پایانه ها، محل تجمع راننده ها به خصوص در بنادر بود.
دغاغله اظهار داشت: مطابق دستور ویژه ریاست سازمان در جلسات، اثرانگشت در پایانه ها تا اطلاع ثانوی هم در بحث ورود و هم در انجام كارهای مربوط به نوبت گیری حذف شد. همینطور برای سالن های اعلام بار برپایه پروتكل های وزارت بهداشت یك دستورالعمل تهیه شد كه همچون آنها این بود كه یكسری بارها به خصوص در بنادر از سالن اعلام بار خارج و به فضای باز منتقل شد.
وی ادامه داد: همینطور یكسری پروتكل برای مراوده بارنامه بین راننده و شركت حمل و نقل اندیشیده شد كه به شكل پوز باشد و بارنامه در پلاستیك یكبار مصرف تحویل و در همین چارچوب تجمعات به حداقل كاهش پیدا كند. سالن های اعلام بار، محل تجمع و عبور و مرور رانندگان روزانه ضدعفونی و غربالگیری و تب سنجی هم درب پایانه ها انجام می گیرد.
این مقام مسئول خاطرنشان كرد: همینطور برنامه ریزی شد یكسری بسته های بهداشتی به خصوص در بنادر بین همكاران توزیع شود و در این راستا با پلیس راه هماهنگی انجام گرفت تا امكان بارگیری ۲ تن بیشتر از حد تعیین شده برای حمل كالای اساسی تا آخر فروردین بلامانع باشد. پیش از این پس از بارگیری ماشین را راننده باسكول می كرد و اگر اضافه داشت باید برمی گشت كه با برداشتن این مانع توقف به حداقل رسید.
وی بیان داشت: تسریع در پرداخت كرایه رانندگان در مقصد به محض تخلیه بار، دو برابر شدن سهمیه حواله بارنامه شركت های حمل و نقل به جهت اینكه در ایام تعطیل با مشكل مواجه نشوند، اعلام برنامه ورود كشتی های حامل كالای اساسی به ادارات كل استان و تنظیم ورود ناوگان به بنادر همچون دیگر موارد كه سبب شد در این مدت یك برنامه ریزی خوب انجام گیرد.
حمل ۴۶ میلیون تن كالا برپایه اعلام بارنامه ها
مدیركل دفتر حمل و نقل كالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به میزان كالای حمل شده در جاده های كشور در بازه زمانی ابتدای اسفندماه سال قبل تا آخر ۱۵ فروردین ۹۹ تصریح كرد: در ۷ بندر امام خمینی (ره)، چابهار، شهید رجایی، امیرآباد، نوشهر، فریدونكنار و بندر انزلی در بازه زمانی ابتدای اسفندماه ۹۸ تا آخر روز پانزدهم فروردین ۱۳۹۹ میزان میزان كالای حمل شده در جاده های كشور برپایه بارنامه های صادره ۴۶ میلیون تن بوده است.
وی ادامه داد: در همین بازه زمانی تعداد سفر كامیون انجام شده در جاده های كشور برپایه بارنامه ۳ میلیون سفر اعلام شده است.
دغاغله در ادامه اظهار داشت: در بحث كالای حمل شده در فروردین سال جاری و تا آخر روز پانزدهم این مقدار ۷ میلیون تن بوده كه نسبت به مدت مشابه رشد ۱۶ درصدی را نشان داده است.
وی خاطرنشان كرد: در همین چارچوب تعداد سفر كامیون انجام شده ۳۹۷ هزار سفر بوده كه در همین دوره زمانی اعلام شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد رشد را شاهد می باشیم. در این میان محصولات كشاورزی، دامی و مواد غذایی ۳۱ درصد و مواد شیمیایی و نفتی با ۲۶ درصد بیشترین سهم جا به جایی كالا را تا پانزدهم فروردین ۹۹ به خود اختصاص دادند.
مدیركل دفتر حمل و نقل كالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در ادامه بیان داشت: محصولات كشاورزی، دامی و مواد غذایی حمل شده در روزهای نوروز تا پانزدهم فروردین یك میلیون و ۸۲۵ هزار تن بوده كه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد رشد داشته است.
وی تصریح كرد: در بحث حمل كالای اساسی تا پانزدهم فروردین ۹۹ از بنادر كشور از ۲۵ اسفند سال گذشته، این میزان ۸۱۶ هزار تن از بنادر ذكر شده است. در همین چارچوب آمار تعداد سفر كامیون حمل كالای اساسی از ۲۵ اسفند تا ۱۳ فروردین، ۳۳ هزار سفر اعلام شده است.
او در آخر اظهار داشت: در میان بنادر كشور هم در بندر امام خمینی (ره) با ۵۳ درصد كالای اساسی بیشترین حمل را از آن شاهد بودیم و پس از این بندر امیرآباد با ۱۶ درصد رتبه دوم را داشته است.



1399/01/17
23:38:21
5.0 / 5
3542
تگهای خبر: حمل و نقل , سازمان , شركت , كالا
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است