افزایش اشتغال زنان با ایجاد تعاونی های گردشگری

افزایش اشتغال زنان با ایجاد تعاونی های گردشگری به گزارش کار و درآمد، معاون وزیر تعاون از تقویت تعاونی های گردشگری آگاهی داد و اظهار داشت: توسعه تعاونی های گردشگری سبب افزایش اشتغال زنان و روستاییان می شود.



به گزارش کار و درآمد به نقل از ایسنا، همه ساله عده خیلی از گردشگری به نقاط مختلف جهان سفر می کنند که از محل آن میلیونها فرصت شغلی به وجود می آید و سرمایه گذاری های گوناگون در زمینه های اقتصاد و گردشگری ملی و محلی صورت می پذیرد.

دولتها در امتداد بهره مندی از مزیتهای گردشگری سیاستها و برنامه ریزی های مختلفی را در دستور کار قرار می دهند تا علاوه بر معرفی جاذبه های گردشگری از ظرفیت این صنعت عظیم در راستای اشتغالزایی و ارزآوری بهره گیرند.

در این بین نقش تعاونی ها به عنوان بنگاههای زودبازده و کارآمد در زمینه گردشگری می تواند اثرگذار باشد. تعاونی های گردشگری باتوجه به کارکردها و مزیتهای خود ضمن ارتقای سطح دانش اعضا به کاهش هزینه ها، عرضه بهینه محصولات و خدمات گردشگری، خلق فرصتهای شغلی، بازاریابی و رونق کسب وکار کمک کنند.

در همین راستا مهدی مسکنی ـ معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تقویت تعاونی های گردشگری را در دستور کار وزارت تعاون عنوان کرده و می گوید: ناتوانی سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی در پاسخگویی کامل به نیازهای صنعت گردشگری به عنوان بخشی موثر بر فرهنگ و اقتصاد جامعه، نقش تعاونی ها را در این عرصه را پررنگ تر می کند.

او می گوید: تعاونی ها می توانند با برقراری ارتباط بین دولت، برنامه ریزان و مردم و با انجام فعالیتهایی که منافع هر دو طرف را تامین می کند به توسعه ملی، اقتصادی و اجتماعی کمک کنند.

معاون تعاون وزیر کار با اشاره به ایجاد تعاونی های بسیار در زمینه صنایع دستی می گوید: توسعه و تقویت تعاونی های گردشگری سبب افزایش اشتغال زنان و روستاییان می شود.

در حال حاضر خیلی از کارشناسان تاکید دارند که توسعه تعاونی های گردشگری و بوم گردی در روستاها سبب رونق اشتغال نیروهای بومی و فروش صنایع محلی می شود و از مهاجرت گسترده ساکنین روستا به شهرها جلوگیری می کند. به زعم آنها با راه اندازی و تاسیس تعاونی های گردشگری مسافرت رونق می گیرد و سفر به سبد خانوارها برمی گردد.

برابر اعلام معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در کل کشور ۳۲۹۹ تعاونی در زمینه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فعالیت داشتند که از این تعداد بیش از ۱۴۰۰ تعاونی مربوط به حوزه گردشگری و هتلداری و ۱۸۳۸ تعاونی در زمینه صنایع دستی بوده است.

به گزارش کار و درآمد به نقل از ایسنا، هم اکنون عمده تعاونی های حوزه گردشگری در مناطق روستایی هستند و بیش از ۶۰ درصد این تعاونی ها توسط زنان اداره می شود. بهره گیری از ظرفیت بالای تعاونی های گردشگری ضمن فراهم کردن بستر اشتغال پایدار و فراگیر، سبب امنیت شغلی و کسب درآمد خانوارها می شود.




1401/11/20
12:49:03
5.0 / 5
461
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , امنیت شغلی , تعاونی
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است