رهنمودهای رهبر شهید، مسیر خودکفایی و امنیت غذایی را روشن کرده است

رهنمودهای رهبر شهید، مسیر خودکفایی و امنیت غذایی را روشن کرده است به گزارش کار و درآمد، وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: رهنمودها و منویات رهبر شهید انقلاب، مسیر حرکت دولت برای دفاع از تولید داخلی، خودکفایی و تحقق امنیت غذایی را روشن تر و مستحکم تر کرده است.



به گزارش کار و درآمد به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه امروز دوشنبه در حاشیه مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران اضافه کرد: مردم شریف و نجیب ایران بار دیگر وفاداری خودرا به انقلاب اسلامی و آرمان های امام راحل و امام شهید به نمایش گذاشتند و نشان دادند که بازهم پایبند به آرمان های انقلاب و راه شهدا هستند و این مسیر را با قدرت ادامه خواهند داد.
وزیر جهاد کشاورزی، حضور گسترده و کم نظیر مردم در این مراسم را جلوه ای از وفاداری ملت ایران به انقلاب اسلامی دانست و گفت: این حضور مصداق روشنی از همان فرمایش تاریخی حضرت امام خمینی(ره) است که مردم ایران را از مردمان صدر اسلام نیز «وفادارتر» توصیف کردند.
وی با تکیه بر این که راه و اندیشه رهبر شهید انقلاب بازهم چراغ راه مسئولان خواهد بود، اظهار داشت: منویات، رهنمودها و دستورات ایشان را راهنمای مسیر خدمت به مردم قرار خواهیم داد و در اجرای سیاستهای مورد تاکید ایشان مصمم خواهیم بود.
نوری با اشاره به نگاه ویژه رهبر شهید انقلاب به بخش کشاورزی، اشاره کرد: ایشان همیشه امنیت غذایی را یکی از مهم ترین مؤلفه های اقتدار کشور می دانستند و بر توسعه روستاها، پشتیبانی از مناطق کم برخوردار و تقویت بخش کشاورزی تاکید ویژه داشتند.

رهبر شهید انقلاب حامی تحقق امنیت غذایی و خودکفایی

وزیر جهاد کشاورزی اشاره کرد: رهبر شهید انقلاب با نگاهی علمی، دقیق و کارشناسانه بر این باور بودند که کشاورزی ایران، کشاورزی روستاپایه است و از همین رو پشتیبانی از روستاییان و تولیدکنندگان بخش کشاورزی باید در اولویت سیاستگذاری ها قرار گیرد.
وی با اعلان اینکه رهبر شهید انقلاب از حامیان تحقق امنیت غذایی و خودکفایی کشور بودند، اظهار داشت: یکی از مهم ترین عوامل موفقیت دولت در عرصه امنیت غذایی، در سالی که با چالش های گوناگون همراه بود، بعد از الطاف الهی، رهنمودها، هدایت ها و حمایت های ایشان بود که به مسئولان انگیزه، استواری و مسیر روشن برای خدمت داد.
این عضو کابینه دولت چهاردهم، حمایت و پشتیانی از تولید و تولیدکنندگان داخلی و حرکت به طرف خودکفایی را مهم ترین راهبرد تحقق امنیت غذایی پایدار دانست و تاکید کرد: مسیر رسیدن به امنیت غذایی کشور، تقویت تولید ملی، پشتیبانی از کشاورزان و سودجستن از ظرفیتهای داخلی است؛ راهبردی که همیشه مورد تاکید رهبر شهید قرار داشت و در دولت چهاردهم با قوت دنبال خواهد شد.

حرف آخر اینکه وزیر جهاد کشاورزی، حضور گسترده و کم نظیر مردم در این مراسم را جلوه ای از وفاداری ملت ایران به انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: این حضور مصداق روشنی از همان فرمایش تاریخی حضرت امام خمینی(ره) است که مردم ایران را از مردمان صدر اسلام هم وفادارتر توصیف کردند. وی با تأکید بر اینکه راه و اندیشه رهبر شهید انقلاب بازهم چراغ راه مسؤلان خواهد بود، گفت: منویات، رهنمودها و دستورات ایشان را راهنمای مسیر خدمت به مردم قرار خواهیم داد و در اجرای سیاست های مورد تأکید ایشان مصمم خواهیم بود.

منبع:

1405/04/16
12:17:24
5.0 / 5
7
تگهای خبر: توسعه , تولید , درآمد
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران کار و درآمد در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد
کار و درآمد: راهی نو جهت زندگی بهتر ، همراه شما در راه موفقیت


karodaramad.ir1396 - 1405 : حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است