مهارت حلقه گمشده آموزش های دانشگاهی

مهارت حلقه گمشده آموزش های دانشگاهی قم کارآفرین قمی اظهار داشت: مهارت آموزی و توجه به این مورد می تواند کشور را در زمینه اشتغال و درآمد زایی بالا ببرد.


با عنایت به مشکلات عدیده در حوزه اشتغال و همینطور وجود نیروهای کار فراوان و آموزش ندیده و البته فارغ التحصیل دانشگاهی، نیاز جدی کشور به بحث آموزش های تخصصی که منجر به ایجاد شغل شود از مهم ترین مسایل است.
مسئله ای که دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی به آن پی برده اند آن است که می توانند از رهگذار رشته خود به سرعت به بازار کار وصل شوند و در این بین نخبگان این حوزه آیینه تمام نمایی در این بخش به شمار می روند.
مینا میرزایی سرور کارآفرین حوزه زیورآلات چرم و کیف در گفتگو با ایسنا اظهار داشت: هم اکنون دانشجوی کارشناسی رشته نقاشی دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر هستم. مربی و آزمونگر سازمان فنی حرفه ای هستم و در رشته های صنایع چرمی، زیورآلات نقره و طلا، تکنیک های مختلف نقاشی و معرق چوب فعالیت دارم.
وی درباره فعالیتهای هنری خود بیان نمود: در زمینه چرم کارها شامل کیف، کفش، دستکش، کلاه، زیورآلات چرمی و هر چیزی که از چرم ساخته بشود. زیورآلات نقره و طلا شامل گوشواره، انگشتر، انواع دستنبند هر چیزی که متریالش طلا و نقره باشد. تابلو و دیوارکوب های مختلف، نقاشی با تکنیک ها ومتریال متقاوت مانند نقاشی روی پارچه و... این تکنیک های مختلف را مدیون دانشگاه هستم. در دانشگاه اساتید دانشجیان را با تکنیک های مختلف هر هنر آشنا می کنند و تکنیک های جدیدی را آموزش می دهند.
ومیرزایی اضافه کرد: در زمینه فعالیتم به درآمد رسیده ام. هم اکنون در بخش آموزش و تولید فعالیت دارم. با ده نفر از هنرجوهایم کار می کنم. در کار هنری نمی توان درآمد ماهانه ثابت در نظر گرفت ولی در ماه بین پنج تا هفت ملیون درآمد دارند.
وی بیان نمود: در هنرستان در رشته های طلاسازی و چرم تدریس می کنم. در سازمان فنی و حرفه ای مربی ساخت و طراحی زیورآلات، نقاسی روی پارچه و تولیدات چرمی هستم.
میرزایی درباره ارتباط کار و رشته تحصیلی اش اظهار داشت: در کار کیف و جواهر نخستین قدم طراحی است. اگر طراحی بلد نباشیم گرفتار مشکل می شویم و نقاشی خیلی به من در کارم کمک کرده است.
علاوه بر فروش در قم و بقیه استان ها، صادرات هم داشته ام. مالزی یکی از مقاصد فروش محصولات من است.
دانشگاه مهارتی را همیشه به دانشگاه های فقط علمی ترجیح می دهم. در دانشجویان این دانشگاه ها علاوه بر آموزش های علمی، آموزش های مهارتی هم می بینند. زندگی ما نیازمند مهارت است. شاید کسی تمام عمر پشت میز مشغول تحصیل علم باشد اما کار و زندگی واقعی نیازمند مهارت است. اگر آموزش های مهارتی نباشد کشور ساخته نمی گردد. رشته های مهارتی زیاد داریم که اگر تقویت شوند ظرفیت دارند درآمدهای بالایی برای کشور داشته باشند و اشتغال زایی کنند؛ مانند صنایع دستی.
آموزش های علمی و مهارتی در کنار هم کمک کرده تا مهارت ها و استعدادهایمان را به درستی عملی نماییم. دانشگاه هم در تمام زمینه ها از دانشجویان حمایت کرده و با دانشجویان همکاری کرده.
به کسانی که در رشته های نظری تحصیل کرده اند، سفارش می کنم دانشگاه های مهارتی و فنی و حرفه ای را تجربه کنند. از این طریق و با کمک این آموزش ها می شود خیلی راحتتر و سریع تر به درآمد رسید.



1400/06/20
21:35:55
5.0 / 5
641
تگهای خبر: آموزش , اشتغال , بازار كار , تولید
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است