سرپرست وزارت كار:

حل مسائل اقتصادی، اولویت فعلی ما در کشور است

حل مسائل اقتصادی، اولویت فعلی ما در کشور است به گزارش کار و درآمد، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مسائل اقتصادی را از اولویت های فعلی کشور دانست و با اعلان اینکه متوسط نرخ تورم در 40 سال قبل 23 درصد بوده است، اظهار داشت: اگر بخواهیم تغییری در اقتصاد ایجاد شود باید از تمام ظرفیت کشور استفاده نمائیم.



به گزارش کار و درآمد به نقل از ایسنا، محمد هادی زاهدی وفا در یک نشست خبری اظهار داشت: وزارت کار در زمینه اقتصادی وظایفی دارد و ما با طیف گسترده ای از وظایف و تکالیف در وزارتخانه مواجه هستیم که به سبب اینکه قبلاً سه وزارتخانه بوده و الان در هم ادغام شده حالا مسئولیت های گسترده ای را از نظر تنوع داریم.
وی افزود: گاهی در بعد اقتصادی سیاست های اقتصادی منوط به تصمیم گیری می شود. زمانی است که سیاست های اقتصادی داریم که موفقیت آن منوط به تغییر رفتار مخاطبین است بطورمثال تصمیمی گرفته می شود که تعرفه را از درصدی به درصدی تغییر بدهیم که موجب می شود حداکثر ۱۰۰ هزار نفر در کشور با آن درگیر شوند اما تعدادی از سیاست های اقتصادی هست که موفقیت آن منوط به تغییر رفتار در مردم است و باید فرهنگ سازی شود و با مدیریت روانی جامعه همراه باشد که در این حالت به نقش رسانه ها نیاز است.
سرپرست وزارت کار اضافه کرد: بطورمثال در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در سال ۱۳۸۹ از اجرای قانون انتظار داشتیم که اگر یارانه هدفمند شود عملا تغییری در مصرف داشته باشیم، صرفه جویی حاصل و عدالت برقرار شود و موفقیت این طرح به مدیریت رفتاری مردم بستگی داشت.
زاهدی وفا اظهار داشت: یکی از اولویتهای فعلی ما حل مسائل اقتصادی در کشور است. اگر اعتماد و امید مردم به دستگاه سیاستگذار تقویت شود، آن سیاست موفق خواهد بود.
سرپرست وزارت کار بر لزوم استفاده از ظرفیت های کشور اصرار کرد و اضافه کرد: متوسط نرخ تورم در ۴۰ سال قبل ۲۳ درصد بوده و نرخ بیکاری دو رقمی است و رشد اقتصادی ما در یک دهه گذشته نزدیک به صفر بوده است پس اگر بخواهیم تغییری در اقتصاد بدهیم باید از تمام ظرفیت کشور استفاده نمائیم.
محمدرضا چکشیان - معاون فرهنگی اجتماعی وزارت کار - نیز در این جلسه بر ترویج و تقویت فرهنگ کار اصرار کرد و با اشاره به جامعه ۱۵ میلیون نفری کارگران اظهار داشت: وقتی از فرهنگ کار صحبت می نماییم منظور ما تنها جامعه کارگری نیست، بلکه ترویج فرهنگ کار و نهادینه کردن آن در کل جامعه و کشور است.
وی ادامه داد: در وزارت کار به عنوان وزارت مردم در صدد ایجاد امکان حضور و نقش آفرینی مردم هستیم و در زمینه ارتقای فرهنگ کار در مقابل همه افراد جامعه مسئولیم.
چکشیان با اشاره به تشکیل دبیرخانه ستاد نهضت ملی ارتقای فرهنگ کار اظهار نمود: فرهنگ کار باید بوسیله مشارکت های اجتماعی ارتقا پیدا کند. ارتقای فرهنگ کار از بسیاری کارهای دیگر مهم تر است. باوجود آنکه لطمه های اجتماعی روبه روز بیشتر می شود اما طبق آمارها در جامعه کار و تولید لطمه های اجتماعی کمتری وجود دارد برای اینکه افراد در مجموعه های کار و تولید، مدیریت می شوند.




منبع:

1401/05/26
10:04:39
5.0 / 5
670
تگهای خبر: اقتصاد , بیكاری , تولید , جامعه
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است