معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام كرد:

بازگشت ۲۳ هزار واحد اقتصادی به مدار تولید

بازگشت ۲۳ هزار واحد اقتصادی به مدار تولید به گزارش كار و درآمد معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از اختصاص ۱۰ هزار میلیاد تومان برای بازسازی و نوسازی صنایع اطلاع داد و اظهار داشت: سال قبل ۲۳ هزار واحد تولیدی در حوزه كشاورزی و صنعت و معدن به مدار تولید بازگشتند.


به گزارش كار و درآمد به نقل از ایسنا، سید محمود نوابی در دومین كنگره سراسری نشان شایسته ملی، اظهار نمود: سال قبل ۱۶ هزار میلیارد تومان در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت كه توانستیم ۲۳ هزار واحد تولیدی در حوزه های كشاورزی و صنعت و معدن را برگردانیم.

وی اضافه كرد: هدف این بود كه واحد تسهیلات را بگیرند كه دوباره به مدار تولید برگردند. امسال این رقم به ۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و ۱۰ هزار میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی صنایع اختصاص پیدا كرده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: هم اكنون ۸۵ هزار واحد تولیدی در كشور به نوسازی و بازسازی نیاز دارند. امسال اعلام شده صنوف تولیدی و معادن هم می توانند ثبت نام كنند و اگر كمبود اعتباری حاصل شد بانك ها هم به كمك بیایند، ولی حقیقتا با سود ۱۸ درصد واحدهای تولیدی نمی توانند دوام بیاورند.

نوابی با اشاره به دومین كنگره سراسری نشان شایسته ملی ادامه داد: كارآفرینانی كه امروز نشان می گیرند باید از شأن ویژه اجتماعی برخوردار باشند، چون اگر قبول كردیم كارآفرینان شایسته ای هستند باید آنها را حمایت كنیم و برایشان امتیاز قائل شویم. این طور نباشد كه در مسیر كارآفرینی یا گرفتن تسهیلات از آنها ضامن بخواهیم و قوانین و شرایط سختی پیش پای آنها بگذاریم.

رییس سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان ادامه داد: كسانی كه امروز این نشان ها را می گیرند تازه به بلوغ و تكلیف رسیده اند و كارشان سخت تر می شود، چون سطح انتظار مردم و جامعه از این فرهیختگان بالا می رود و به همان نسبت مسئولیت آنها بیشتر می گردد.

وی در عین حال نهادینه شدن ماده ۸ قانون حمایت از مصرف كنندگان و تولیدكنندگان را خواهان شد و اظهار نمود: امروز دیگر مصرف كننده، مصرف شونده نیست و ما باید در جایی كالا عرضه كنیم كه قدرت رقابت داشته باشد، چون در بازاری رقابت وجود دارد كه عرضه در آن بیش از تقاضا باشد.

نوابی با طرح این پرسش كه چرا بنگاه های ما نمی توانند سلیقه مصرف كننده داخلی را شناسایی كنند، اظهار داشت: با سفارش و تاكید نمی شود كالای ایرانی خرید وقتی تضمین جنس نیست و خدمات بعد از فروش ندارد چرا مردم باید جنس ایرانی بخرند.

وی ادامه داد: شعار من در بدو ورود به سازمان حمایت این بود كه حق الناس را بر حق الله ترجیح بدهم. امام حسین (ع) شب عاشورا به اطرافیانشان گفتند هر كسی آزاد است برود یا بماند. ولی اگر كسی حق الناس برگردنش باشد نمی توانم برای او كاری كنم، بنابراین نمی توانیم حق الناس را به راحتی نادیده بگیریم.

رییس سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان با بیان این كه درعرضه كالا هیچ مشكلی نداریم ولی خیلی از كالاها دپو شده است، اظهار داشت: دلیل اش این است كه نه به منطقه فكر كردیم و نه به فرامنطقه و كسانی كه از صادرات كالا سخن می گویند باید بدانند صادرات فرآیند پیچیده نظام مند و دارای حساب و كتاب است و پیش از آن باید بازارهای هدف را شناسایی كنند.

به گفته وی، اگر امروز بنگاه ها به بازارهای منطقه و فرامنطقه فكر نكنند دوام نمی آورند و حوزه های گمرك و مالیات در این خصوص باید به كمك بیایند تا بنگاه های تولیدی بارور شوند و ارزش افزوده و قدرت رقابت پیدا كنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از صحبت های خود، بیان كرد: فرآیند قیمت، كیفیت و خدمات بعد از فروش در تمام كشورها وجود دارد، ولی خدمات بعد و قبل و حین فروش هم هست كه پرداخت خسارت اعتماد به مصرف كننده است، ولی آیا در كشور ما كسی كالایی را برگرداند قبول می كنیم تا اعتمادش را به برند و نشان از دست ندهد؟ متاسفانه با برچسب جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود برخورد می كنیم.

نوابی با اشاره به ماده ۶ قانون حمایت از مصرف كنندگان، اظهار نمود: این ماده استانداری ها را مكلف كرده دستگاه هایی كه در حوزه شفافیت خدمات فعالیت می كنند شناسایی و به مردم معرفی كنند. امروز در كنار سامانه ۱۲۴ كه برای اعلام نظرات و پیشنهادات مردم فعال است انجمن های حمایت از حقوق مصرف كنندگان هم وجود دارد كه افراد می توانند به عضویت آن در آیند.

وی همینطور به ماده ۷ قانون حمایت از مصرف كنندگان اشاره كرد و اضافه كرد: برپایه این ماده هر گونه تبلیغات اغواكننده جرم است، ولی متاسفانه بیشتر رسانه های دیداری و شنیداری و مكتوب پر از تبلیغات اغواكننده است. تبلیغ این محصول "تراریخته" نیست تشویش اذهان عمومی است چون اعلام می كند سایر محصولات تراریخته است و ما باید جلوی چنین تبلیغاتی را بگیریم.

رییس سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان در انتها با بیان این كه امروز در خیلی از بسته بندی های ساده مشكل داریم و می خواهیم در چنین شرایطی رقابت كنیم، اظهار نمود: استارت آپ ها و كسب وكارهای نوین خیلی از دكان ها را در آینده تعطیل خواهند كرد. باید نوع كسب وكارها و نظام توزیع ما تغییر كند تا قیمت كالا به درستی به دست مصرف كننده برسد. تولید ما گرفتار است و قیمت تمام شده آن بالاست. باید فكری كنیم كه هم نظام توزیع كشور اصلاح شود و هم مشكلات تولید به شكل جدی برطرف شود.



 

1396/09/02
13:14:21
5.0 / 5
5181
تگهای خبر: تسهیلات , تولید , صادرات , صنعت
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است