با موضوع اشتغالزایی در مناطق محروم انجام شد

امضای تفاهم نامه میان بسیج سازندگی و صندوق كارآفرینی امید

امضای تفاهم نامه میان بسیج سازندگی و صندوق كارآفرینی امید كار و درآمد: مراسم امضای تفاهم نامه میان سازمان بسیج سازندگی و صندوق كارآفرینی امید با سوژه اشتغالزایی و تقویت صندوق های خرد محلی در مناطق محروم بامداد امروز شنبه 23 آذرماه انجام شد.



به گزارش كار و درآمد به نقل از سازمان بسیج سازندگی، سرهنگ پاسدار محمد زهرایی رئیس این سازمان در مراسم امضای تفاهم نامه همكاری سازمان بسیج سازندگی و صندوق كارآفرینی امید اظهار داشت: امروز رویكرد به اقتصاد بر اساس مردم پایه كردن و نقش آفرینی حداكثری مردم بعنوان یك لزوم برای انقلاب اسلامی معنا می شود. به این واسطه كه در تمام بزنگاه های انقلاب چه در دفاع مقدس، جنگ فرهنگی و همین طور جنگ اقتصادی كه برای مقابله با آن نیاز به مدیران كارآمد داریم هر جا كه از مردم یاری خواستیم و به آنها نقش داده شده و مردم وارد عرصه شدند، انقلاب اسلامی در آنها موفق بوده است.
وی افزود: همواره در موقعیت هایی كه مردم در آنها حضور داشته اند، انقلاب اسلامی از آن بهره برده است. نمونه آن هم در اغتشاشات اخیر بود كه حداكثر ۷۲ ساعت مردم وارد عمل شدند و با بصیرت خود قائله را خاموش كردند. این در حالی رخ داد كه همگان از تنگنای معیشتی مردم با خبر هستند و هیچ یك از مسئولان نمی تواند كوتاهی هایی كه دراین زمینه صورت گرفته را انكار كند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اینكه برخی افراد در بدنه دستگاه های اجرایی به اقتصاد نگاه لیبرالی دارند، اظهار نمود: این افراد به اقتصاد لیبرالی معتقد هستند و هیچ اعتقادی به اقتصاد خرد و مولد كه در خانه های و روستاها توسط مردم اداره می شود، ندارند. این تفاوت نگاه و رویكردها موجب می شود كه مردم خودرا از نقش آفرینی در این حوزه دور می دانند. بسیج بعنوان یك ظرفیت انسان ساز به دنبال شناسایی و توانمندسازی نیروی تراز انقلاب اسلامی است در تمامی عرصه ها باید تهدیدها را به فرصت تبدیل كند. این فعالیت ها در عرصه بیكاری و جنگ اقتصادی با حضور مردم ادامه داشته باشد.
وی اضافه كرد: البته ویترین كار ما در بسیج سازندگی یعنی آنچه مردم مشاهده می كنند كارهای گروه های جهادی در محرومیت زدایی و در عرصه اقتصاد مقاومتی است. البته بسیج سازندگی به دنبال شناسایی افراد تراز انقلاب و با شاخصه های انقلابی گری و روحیه جهادی است.
زهرایی اظهار داشت: بسیج سازندگی در بحث اقتصاد مقاومتی و در تكمیل زنجیره ارزش كه سبب مولد شدن مردم خواهد شد را آغاز نموده است كه كمك به مردم در تسهیل گری برای ایجاد و راه اندازی صندوق های مردم یار و اشتغال زاست. مردم تابحال حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ صندوق قرض الحسنه مردم یار را تأسیس كردند كه بسیج فقط نقش تسهیل گری را در آن برعهده داشته است.
وی اضافه كرد: تمامی افرادی كه در تأسیس این صندوق ها نقش داشته اند از مردم عادی بودند و بسیج تنها وظیفه آموزش آنها را برعهده داشته است. در ۱۴ هزار و ۵۰۰ صندوق بیشتر از ۶۵۰ هزار نفر عضو دارد كه گردش مالی آن در حدود ۱۳۰ میلیارد تومان می شود. مردم در این صندوق ها در حدود ۳۵ هزار فقره تسهیلات به یكدیگر ارائه كردند و ۲۷ هزار شغل غیرپایدار به وجود آمده است و جهت پایداری این شغل ها نیاز به حمایت بیشتری داریم. البته در حدود ۶ میلیارد تومان از منابع توسط خیرین تامین شده است. بسیج سازندگی هم در این زنجیره نقش تسهیل گری را عهده دارد.
مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید: پشتیبانی از راه اندازی نیروگاه های خورشیدی مسكونی در مناطق محروم
در ادامه این مراسم، اصغر نورالله زاده مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی، ۵ سال پیش توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ گردید كه برای نهادینه سازی آن نیازمند نهادسازی هستیم؛ بر این اساس اگر بسیاری از سرمایه گذاری ها توسط مردم در بخش های مختلف صورت گیرد، شاهد كاهش خسارات ناشی از تحریم ها به جامعه خواهیم بود.
وی اظهار داشت: یكی از كارهای خوبی كه در كشور برای رفع نیازمندی های مالی مردم صورت می گیرد، تأمین منابع مالی خرد با استفاده از صندوق های قرض الحسنه است؛ برای اینكه این مساله موجب می شود كه كارهای اقتصادی خُرد مردم تقویت شود و بتوانند فرصت های شغلی جدیدی ایجاد كنند.
نورالله زاده اضافه كرد: بر این اساس، بدون اینكه تصدی گری نماییم، برای توانمندسازی و شبكه سازی مردم در مناطق محروم تلاش می كنیم؛ بعنوان مثال، یكی از كارهایی كه در همین راستا با همكاری بسیج مهندسین صنعتی انجام می دهیم، طرح «جهاد روشنایی» است.
مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید افزود: ما در این طرح، بسیج را در راه اندازی نیروگاه های خورشیدی برای منازل مردم در مناطق محروم كه تحت پوشش كمیته امداد هستند، یاری می نماییم.


منبع:

1398/09/26
14:04:31
5.0 / 5
4271
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است