تشكیل كمیته مشترك بیمه و تعاون در دستور كار

تشكیل كمیته مشترك بیمه و تعاون در دستور كار به گزارش كار و درآمد نشست مشترك رئیس كل بیمه مركزی با دبیركل اتاق تعاون، مدیران عامل اتحادیه ها و كمیسیون ها با هدف بررسی مشكلات و چالش های بیمه ای بخش در اتاق تعاون ایران برگزار گردید.



به گزارش کار و درآمد به نقل از اتاق تعاون ایران، ماشاء الله عظیمی دبیر کل اتاق تعاون ایران در نشست با رئیس کل بیمه مرکزی، تشکیل کمیته مشترک بخش تعاون و بیمه، پوشش بیمه ای برای بازار سرمایه همینطور مجوز تشکیل یک شرکت ۱۰۰ درصد تعاونی را پیشنهاد کرد.
غلامرضا سلیمانی امیری رئیس کل بیمه مرکزی در جمع تعاونگران، توضیحاتی در مورد وضعیت بیمه و خدمات گسترده بیمه ای عرضه کرد و اظهار داشت: بیمه با تعاون تعریف می شود، چونکه از تجمیع سرمایه های خرد، از خطرات بزرگ جلوگیری می کند.
وی اضافه کرد: در کشور ضمن احتیاج به صنایع مادر، به کسب و کارهای کوچک و متوسط SME ها برای ایجاد و گسترش اشتغال نیاز است و مصداق بارز SME ها تعاونی ها هستند.
وی افزود: از آنجایی که ۸ درصد GDP تولید ناخالص داخلی کشور در بخش تعاون است، اتحادیه ها و تعاونی ها می توانند با قدرت با شرکتهای بیمه ای مذاکره کنند.
وی در بخش دیگری از این نشست، اظهار داشت: همکاری در دو بخش بیمه مرکزی و تعاون می تواند توسعه یابد و بسیار علاقمندیم که در زمانی که نرخ ها تعیین می نماییم یا ضریب نفوذ را افزایش می دهیم، از اتحادیه ها و تعاونی ها هم کمک بگیریم.
سلیمانی امیری تصریح کرد: نقش بیمه به صورتی است که می تواند تولید، صادرات، ساختمان، خدمات و… را بیمه کرده و از طرفی در بازارسرمایه، بازار پولی و تولید هم فعالیت کند، به صورتی که هم اکنون ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط بیمه انجام شده است.
وی در سفارش به تعاونگران، اظهار داشت: فروشگاه های تعاونی و اتحادیه های می توانند از بیمه اعتباری استفاده کنند.
سلیمانی امیری با استقبال از تشکیل کارگروه مشترک بین اتاق تعاون و بیمه مرکزی، اظهار داشت: این کمیته می تواند مشکلات و چالش های بخش را احصا و راهکارهای متناسب ارائه نماید.
در بخشی از این نشست، مشکلات بیمه محصولات کشاورزی عنوان شد، به قول رئیس کمیسیون کشاروزی و صنایع غذایی اتاق تعاون، ۷۵ درصد تولید محصولات کشاورزی در اختیار بخش تعاون است و تولیدات کشاورزی جز کالاهی با ریسک بالا به حساب می آید. ارسلان قاسمی افزود: بیمه های تجاری علاقه مند به حضور در این بخش نبوده و تنها صندوق بیم محصولات کشاورزی عهده دار بیمه این محصولات است.
سلیمانی امیری ضمن اشاره به بازدید از صندوق بیمه محصولات کشاورزی اظهار داشت: پرتفوی این صندوق حدود ۳ هزار میلیارد تومان است که حدوداً ۲ درصد از کل پرتفوی صنعت بیمه است. وی افزود: در جهان محصولات کشاورزی زیر نظر بیمه های جنرال (تجاری و عمومی) قرار دارند.
رئیس کل بیمه مرکزی ضمن اشاره به اینکه بیمه محصولات کشاورزی صندوق کوچکی است، تصریح کرد: بیمه مرکزی آمادگی دارد که به صورت اتکایی با این صندوق همکاری کند و ما از قرارگیری این صندوق در زیر مجموعه بیمه مرکزی استقبال می نماییم. وی خاطرنشان کرد: نظام بیمه در محصولات کشاورزی با یارانه دولت پویا نخواهد بود.
وی در مورد مشکلات بیمه ای تاکسیرانی بیان داشت: پیش از این برای کمک به صاحبان تاکسی نسبت به سایر خودرو ها تخفیف ۱۰ درصدی پیشبینی شده است و سایر چالش های این حوزه باید با بررسی و احصا شود.
رئیس کل بیمه مرکزی در مورد مشکلات بیمه ای حمل کالای صادراتی در مبدا و مقصد هم قول پیگیری و اقدام مؤثر داد.
در این نشست تشکیل کمیته تخصصی متشکل متخصصان بخش تعاون و بیمه مرکزی مصوب شد.

1399/08/17
19:37:10
5.0 / 5
1559
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است