وزیر كار مطرح كرد:

فقدان مهارت سبب بحران در جامعه می گردد

فقدان مهارت سبب بحران در جامعه می گردد وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینكه ساختن كارخانه ها كشور را به توسعه نمی رساند و این امر با وجود مدیران و نیروهای كار ماهر معنا می یابد، اظهار داشت: بحران جامعه ایران شكاف مهارتی است و باید گفتمان مهارت در كشور را نهادینه كنیم.



به گزارش كار و درآمد به نقل از ایسنا، علی ربیعی در مراسم تكریم و معارفه رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كه در محل این سازمان برگزار شد، اظهار نمود: كار بزرگی كه اكنون باید آغاز كنیم توجه به گفتمان مهارت است و هرچه این گفتمان را پیش ببریم در تحقق خیلی از اهداف اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: مباحثی همچون ابرچالش بیكاری، لشگر بیكاران و گفتمان اشتغال را ما به راه انداختیم و معتقدم كه امروز باید گفتمان مهارت و گفتمان فقر را هم تولید كنیم.

وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی با تاكید بر لزوم برنامه سازی در حوزه مهارت، ادامه داد: متاسفانه فقدان مهارت در كشور دیده نمی شود و این جمعیت با این مهارت كشور را به توسعه نمی رساند. امروز چالش بزرگ ایران وجود افراد بی مهارت و كم مهارت است و این مهارت از مهارتهای زندگی، برقراری ارتباط با یكدیگر تا رانندگی و رعایت اخلاق و حقوق فردی را شامل می گردد.

ربیعی با اشاره به اینكه ساختن كارخانه ها در كشور مهارت می خواهد، اضافه كرد: تا زمانی كه مدیران ماهر نداشته باشیم و نیروهای كار از مهارت لازم برای كاهش قیمت تمام شده برخوردار نباشند، ساختن كارخانه كمكی به توسعه كشور نمی نماید.

وزیر كار در عین حال بر لزوم تحقق نماد نوآوری، بهره وری و تغییر در كشور تصریح كرد و اظهار داشت: باید از سازمان فنی و حرفه ای نگاه نوآورانه همراه با بهره وری و رشد و تغییر بیرون بیاید و آینده بازار كار ایران و كار در آینده ایران ترسیم شود.

ربیعی در بخش دیگری از اظهارات خود، بحران جامعه امروز ایران را شكاف مهارتی دانست و تصریح كرد: باید در جهت گیری های خود به سمت فقر زدایی برویم چون كه فقر مهارتی و آدمهای فقیر دو چالش اقتصاد ایران هستند و راه برون رفت از فقر و غلبه بر آن، تربیت افراد ماهر است.

او اظهار داشت: امروز وقتی در یك خانه وسیله ای مثل كولر خراب می گردد چند نفر برای تعمیر آن رجوع می كنند اما درست نمی شود و این نشان داده است كه آدمها از مهارت بی بهره اند و با چنین نگاهی نمی توان به رشد و توسعه دست پیدا كرد.

ربیعی با اشاره به اینكه سازمان آموزش فنی و حرفه ای دانشگاه نیست و اجازه تبدیل آن به دانشگاه یا شبه دانشگاه شدن را نمی دهیم، اظهار داشت: اعتقاد من این است كه باید نرم افزارهایی تولید كنیم كه به توسعه كارگاه های مهارتی منجر شود و اگر كتابی منتشر می كنیم این كتاب در جهت مهارت افزایی تولید شود. امروز نزدیك به ۳۰ میلیون نفر هستند كه یا سواد ندارند و یا دوران دبیرستان را تمام نكرده اند و سازمان فنی و حرفه ای مسئول ماهر كردن این افراد است.

وزیر تعاون، كار ورفاه اجتماعی تصریح كرد: رویكرد كارگاه محوری در سازمان فنی و حرفه ای باید گسترش یابد و كارگاههای نخبگی در داخل سازمان فنی و حرفه ای تولید شود.

به گفته وی ورود سازمان فنی وحرفه ای به زندان ها، پادگان ها و مدارس برای عرضه آموزشهای مهارتی رویكرد درستی بوده كه نباید متوقف شود و در كنار آن، ناظران و راهبران بخش خصوصی هم باید به بدنه سازمان فنی و حرفه ای اضافه و از پتانسیل آنها استفاده گردد.



 

1396/08/13
20:19:58
5.0 / 5
5024
تگهای خبر: تولید , جامعه , مهارت , كسب و كار
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است