وزیر انرژی عربستان:

هنوز زود است پا پس بكشیم

هنوز زود است پا پس بكشیم به گزارش كار و درآمد وزیر انرژی عربستان سعودی در اظهاراتی اظهار داشت: چین و آمریكا تقاضای جهانی برای نفت را پیش خواهند برد اما هنوز زود است سیاست تولید اوپك پلاس در دیدار این گروه در آوریل تغییر داده شود.



به گزارش كار و درآمد به نقل از ایسنا، خالد الفالح به رویترز اظهار داشت: تقاضای جهانی برای نفت امسال حدود ۱.۵ میلیون بشكه در روز رشد خواهد نمود. اگر فقط به ونزوئلا نگاه كنید، به وحشت خواهید افتاد. اگر به آمریكا نگاه كنید خواهید اظهار داشت كه دنیا لبریز از نفت می باشد. باید كل بازار را در نظر بگیرید. تصور ما بر این است كه تقاضای جهانی در سال ۲۰۱۹ كاملاً مطلوب خواهد بود.

در ونزوئلا كه گرفتار بحران سیاسی و اقتصادی شده است، صادرات نفت از زمان وضع تحریم های آمریكا ضد صنعت نفت این كشور در ۲۸ ژانویه، به میزان ۴۰ درصد كاهش پیدا كرده و به حدود ۹۲۰ هزار بشكه در روز رسیده است.

از سوی دیگر تولید نفت آمریكا در فوریه به بیشتر از ۱۲ میلیون بشكه در روز رسید.

آژانس بین المللی انرژی در گزارش ماه گذشته خود پیش بینی تقاضا برای نفت در سال ۲۰۱۹ را در مقایسه با ۱.۴ میلیون بشكه در روز كه در گزارش ژانویه برآورد كرده بود، بدون تغییر نگه داشت.

وزیر انرژی عربستان سعودی اظهار داشت: تقاضای چین ماه به ماه ركورد می زند و برآورد كرد كه تقاضای چین برای نفت در سال ۲۰۱۹ از مرز ۱۱ میلیون بشكه در روز عبور خواهد نمود.

وی همینطور اظهار داشت: تولید نفت عربستان سعودی در آوریل نسبت به ماه جاری تغییری نخواهد داشت و ۹.۸ میلیون بشكه در روز می ماند.

فالح اظهار داشت: شركت آرامكو در حال نهایی كردن سهمیه های فروش آوریل است كه درباره آن تا روز دوشنبه اطلاعات بیشتری خواهیم داشت اما انتظار دارم كه وضعیت تولید آوریل مشابه مارس باشد.

اوپك و متحدانش شامل روسیه كه به اوپك پلاس معروف هستند، در ایام ۱۷ و ۱۸ آوریل و همینطور در ایام ۲۵ و ۲۶ ژوئن دیدار خواهند كرد.

فالح تصریح كرد بعید است این گروه سیاست تولید خویش را در آوریل تغییر دهد و اگر لازم باشد در ژوئن تغییراتی اعمال خواهد نمود. وی اظهار داشت: تا آوریل خواهیم دید كه آیا اختلالات غیرمنتظره در جای دیگری روی خواهد داد یا خیر در غیر این صورت تصمیم گیری در این باره را به تأخیر خواهیم انداخت و تا ژوئن صبر می نماییم تا وضعیت بازار را ارزیابی نماییم.

اوپك پلاس برای اجتناب از اشباع عرضه در بازار كه قیمت ها را به شدت كاهش داده بود، از ژانویه دور جدیدی از محدودیت عرضه را به اجرا گذاشت و موافقت نمود به مدت شش ماه، عرضه خویش را به میزان ۱.۲ میلیون بشكه در روز كم كند.

سهم ۱۱ كشور عضو اوپك از این كاهش تولید ۸۰۰ هزار بشكه در روز است در حالیكه ایران، لیبی و ونزوئلا از مشاركت در این توافق معاف شده اند. مبنای كاهش تولید جدید هم سطح تولید اكتبر سال ۲۰۱۸ است.

امارات: به كاهش تولید نفت ادامه می دهیم

در این بین، سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی در اظهاراتی اعلام نمود این كشور تا زمان متعادل شدن مجدد بازار جهانی، به محدودیت عرضه نفت تحت توافق كاهش تولید اوپك ادامه خواهد داد.

مزروعی در توئیتر نوشت: ما به اجرای كاهش تولید اوپك و غیراوپك تا زمان متعادل شدن مجدد بازار جهانی ادامه خواهیم داد. وی در توییت دیگری نوشت: امارات متحده عربی در فوریه به تعهدات كاهش تولید خود عمل كرد.

روزنامه كویتی الرای هم به نقل از خالد الفاضل، وزیر نفت كویت نوشت: قیمت های نفت برای تولیدكنندگان و مصرف كنندگان خوب است چونكه كشورهای مصرف كننده قیمت بین ۶۰ تا ۷۰ دلار هر بشكه نفت را قیمت مناسبی برای همه می دانند.




1397/12/19
22:44:57
5.0 / 5
4921
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , شركت , صادرات
این پست کار و درآمد مورد قبول شماست؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴


كار و درآمد


کاریابی و راه اندازی کسب و کار و کسب درآمد


karodaramad.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار و درآمد محفوظ است